Tjänster

 • 2022-05-11 10:30

  Fysioterapi

  Vi erbjuder fysioterapi för att behandla smärta och skador i muskler, leder och stödjevävnad med specifik kompetens inom idrottsmedicin och kvinnohälsa. Tjänsterna kostar 260 SEK/besök och högkostnadsskyddet gäller.


  Nybesök 50 min
  Samtal om dina besvär, undersökning, bedömning och uppförande av rehabiliteringsplan och målsättning.
  Återbesök 30 min
  Uppföljning på mottagningen för dig som varit på nybesök tidigare.
  Videobesök 30 min
  Nybesök eller återbesök via videosamtal. Perfekt för dig som reser eller har svårt att komma till mottagningen.
  Träning 30 min
  Uppföljning i mottagningens gym för dig som varit på nybesök tidigare.  info
 • 2022-05-08 15:44

  Kvinnohälsa

  Hit kan du söka för fysioterapeutisk behandling om du lider av kvinnohälsorelaterade besvär. Exempel på sådana besvär är läckage, klimakteriebesvär, bäckenbottendysfunktion, smärta, förlossningsskador och spänningsproblematik. Dessa tjänster är inkluderade inom ramen för fysioterapi och kostar därför 260 SEK/besök och högkostnadsskyddet gäller.


  Bäckenbottenbedömning 50 min
  Ett nybesök med grundlig anamnes kring dina besvär och en funktionell bäckenbottenbedömning med vaginal och/eller anal palpation. Uppförande av rehabiliteringsplan med råd, träningsprogram och/eller eventuell behandling efter dina besvär.


  Fysioterapeutisk efterkontroll 50 min
  Bokas tidigast 6 veckor efter förlossningen. En kompletterande bedömning ur ett fysioterapeutiskt perspektiv för dig utan några direkta besvär. Inkluderar samtal där du kan ta upp dina funderingar efter förlossningen, eventuell vaginal undersökning av bäckenbotten. Du får råd och tips, introduktion till knipträning och avslappning samt några förslag på kroppsövningar att börja med.

  info
 • 2022-04-11 09:43

  Personlig Träning

  Individuell personlig träning för dig som vill träna utan inriktning mot några direkta besvär i ett privat gym och ha 100% fokus från din tränare. Du får en strukturerad plan utifrån dina mål med löpande återkoppling om dina framsteg. Passar lika bra för dig som är nybörjare, gravid eller van idrottare. Vid bokning av flera träningstillfällen ingår 30 min kostnadsfri konsultation. Observera att priserna nedan gäller för enstaka tillfällen och att mängdrabatt tillämpas.  Personlig träning 30 min, 470 SEK

  Personlig träning 45 min, 590 SEK

  Personlig träning 60 min, 750 SK

  info
 • 2022-04-08 13:42

  Massage

  För dig som bara vill ha en lugn stund eller som vill ha hjälp att bli av med spänningar, smärta och stramhet i musklerna. Klassisk svensk massage är en djupgående och mjukgörande massageform som du kan boka i tre olika tidsformat. Du kan välja dry-needling som tillägg till din massage för 50 kr per muskelgrupp.

  Massage 30 min, 370 SEK
  Massage av rygg/axlar eller fokuserad massage av ett mindre område, exempelvis vadmuskulaturen eller ansikte/nacke.
  Massage 45 min, 490 SEK
  Du kan välja mellan en begränsad helkroppsmassage eller en längre massage av rygg/axlar med fokus på ömma eller stela muskler.
  Massage 60 min, 700 SEK
  För dig som vill ha en helkroppsmassage eller vill ha en längre massage med fokus på flera specifika områden.
  Tillägg dry-needling, 50 SEK/muskelgrupp
  Dry-needling av triggerpunkter för att få musklerna att slappna av och släppa lokala kramper som ger upphov till smärta och besvär.

  info
 • 2022-01-11 09:42

  Gruppträning

  Håll utkik för anmälan till vårens träningsgrupper för nyblivna mammor.

  info
 • 2022-01-03 16:58

  Försäljning

  Hos oss hittar du ett varierat sortiment av motståndsband, kinesiotejp, sporttejp och kylspray.
  Fråga i samband med ditt besök.

  info