Föräldraledighet och vikarie

Från och med den 18 juni 2024 går Madeleine på föräldraledighet men mottagningen håller öppet som vanligt med Nathalie efter midsommar.

Som nuvarande patienter redan informerats om och kanske sett så är jag gravid och väntar mitt första barn i sommar. En hel del arbetsuppgifter har jag försökt fasa ut under tiden som det blivit tyngre att utföra dem, vilket är anledningen till att jag inte har erbjudit massage och personlig träning under våren. Alla kunder som har betalat i förhand eller som har presentkort kan vara lugna med att dessa kommer gälla fram till juni 2025 om utgångsdatum inte är innan den 1 maj 2024. Min plan är att arbeta halvtid de första tre veckorna i juni innan jag går på föräldraledighet på midsommarafton den 21/6. Jag kommer alltså inte kunnat erbjuda lika hög tillgänglighet som vanligt och just nu är det nästintill fullbokat i maj. Jag rekommenderar alltid att ringa eller maila om du inte hittar en passande tid i onlinebokningen eftersom det finns en väntelista, då finns det chans att få en tidigare tid med kort varsel om någon avbokar.

Nathalie Lindén kommer ta över verksamheten medan jag är borta med start den 24/6, tider finns att boka redan nu. Nathalie har en gedigen utbildning och erfarenhet av träning, idrottsskador och rehabilitering. Vill du läsa mer om henne klickar du dig vidare här:  Om.