Tjänster och utbud

 • 2022-05-11 10:30

  Fysioterapi

  Vi erbjuder fysioterapi för att bedöma och rehabilitera smärta och skador i muskler, leder och stödjevävnad. Ett besök kostar 200 kr och högkostnadsskyddet gäller. Vid uteblivet besök eller sen avbokning senast 24 timmar innan besöket debiteras du full patientavgift på 400 kr.

  Nybesök 50 min
  Samtal om dina besvär, undersökning, bedömning och uppförande av rehabiliteringsplan och målsättning.  
  Återbesök 25 min
  Uppföljning på mottagningen för dig som varit på nybesök tidigare.
  Onlinebesök 30 min
  Nybesök eller återbesök via videosamtal. Perfekt för dig som reser eller har svårt att komma till mottagningen.
  info
 • 2022-04-11 09:43

  Kvinnohälsa

  Under tiden Madeleine är föräldraledig hänvisar vi patienter till kompetenskartan för att hitta fysioterapeuter med specialisering eller kompetens inom obstetrik, gynekologi och urologi.

  Vår fysioterapeut Madeleine har mångårig kompetens inom fysioterapeutisk obstetrik och gynekologi, det vill säga graviditet, förlossning, postpartumtiden och sjukdomar i de kvinnliga könsorganen. Hos Madeleine får du hjälp med fysioterapeutisk bedömning och behandling av smärta och dysfunktion i området i och runt bäckenet. Kvinnor i alla åldrar är välkomna, Madeleine tar även emot män med bäckenbottenbesvär.

  info
 • 2022-01-03 16:58

  Försäljning

  Besök webbshopen för att köpa presentkort eller plats till våra kurser. På mottagningen hittar du ett varierat sortiment av motståndsband, kinesiotejp, sporttejp och kylspray.
  Fråga i samband med ditt besök.

  info