Utbud & priser

 • 2022-05-11 10:30

  Fysioterapi

  Jag erbjuder fysioterapi för att bedöma och rehabilitera smärta och skador i muskler, leder och stödjevävnad med specifik kompetens inom idrottsmedicin och kvinnohälsa. Ett besök kostar 200 kr och högkostnadsskyddet gäller. Vid uteblivet besök eller sen avbokning senast 24 timmar innan besöket debiteras du full patientavgift á 400 kr.

  Nybesök 50 min
  Samtal om dina besvär, undersökning, bedömning och uppförande av rehabiliteringsplan och målsättning.
  Nybesök bäckenbotten 50 min
  Ett nybesök för dig som lider av besvär från bäckenbotten. Exempel på sådana besvär är läckage, klimakteriebesvär, bäckenbottendysfunktion, smärta, förlossningsskador och spänningsproblematik. Vid det första besöket är det viktigaste att du får tid att berätta om dina besvär. Om det finns tillräckligt med tid kvar utförs även en funktionell bäckenbottenbedömning med vaginal och/eller anal palpation, annars bokas ett uppföljande besök in för undersökning. Därefter utformas en rehabiliteringsplan med råd, träningsprogram och/eller eventuell behandling utifrån dina besvär.
  Återbesök 30 min
  Uppföljning på mottagningen för dig som varit på nybesök tidigare.
  Onlinebesök 30 min
  Nybesök eller återbesök via videosamtal. Perfekt för dig som reser eller har svårt att komma till mottagningen.
  info
 • 2022-05-08 15:44

  Fysioterapeutisk efterkontroll

  För dig utan besvär så erbjuder jag en fysioterapeutisk efterkontroll som inte faller inom ramen för högkostnadsskydd. Kan endast bokas via mail eller telefon. Vid uteblivet besök eller sen avbokning senast 24 timmar innan besök debiteras du hela summan för tjänsten.

  Fysioterapeutisk efterkontroll 60 min, 995 kr
  Bokas tidigast 8 veckor efter förlossningen. En kompletterande bedömning ur ett fysioterapeutiskt perspektiv för dig utan några direkta besvär. Inkluderar samtal där du kan ta upp dina funderingar efter förlossningen, eventuell vaginal undersökning av bäckenbotten. Du får råd och tips, introduktion till knipträning och avslappning samt några förslag på kroppsövningar att börja med.

  info
 • 2022-04-11 09:43

  Personlig Träning

  Individuell personlig träning för dig som vill träna utan inriktning mot några direkta besvär i ett privat gym och ha 100% fokus från din tränare. Du får en strukturerad plan utifrån dina mål med löpande återkoppling om dina framsteg. Passar lika bra för dig som är nybörjare, gravid eller van idrottare. Vid bokning av flera träningstillfällen ingår 30 min kostnadsfri konsultation. Observera att priserna nedan gäller för enstaka tillfällen och att mängdrabatt tillämpas.  Personlig träning 30 min, 470 kr

  Personlig träning 45 min, 590 kr

  Personlig träning 60 min, 750 kr

  info
 • 2022-04-08 13:42

  Massage

  För dig som bara vill ha en lugn stund eller som vill ha hjälp att bli av med spänningar, smärta och stramhet i musklerna. Klassisk svensk massage är en djupgående och mjukgörande massageform som du kan boka i tre olika tidsformat. Du kan välja dry-needling som tillägg till din massage för 100 kr per muskelgrupp.

  Massage 30 min, 390 kr
  Massage av rygg/axlar eller fokuserad massage av ett mindre område, exempelvis vadmuskulaturen eller ansikte/nacke.
  Massage 45 min, 510 kr
  Du kan välja mellan en begränsad helkroppsmassage eller en längre massage av rygg/axlar med fokus på ömma eller stela muskler.
  Massage 60 min, 700 kr
  För dig som vill ha en helkroppsmassage eller vill ha en längre massage med fokus på flera specifika områden.
  Tillägg dry-needling, 100 kr/muskelgrupp
  Dry-needling av triggerpunkter för att få musklerna att slappna av och släppa lokala kramper som ger upphov till smärta och besvär.

  info
 • 2022-01-11 09:42

  Dry-needling

  Dry needling är en behandlingsform där tunna nålar används för att djupgående behandla myofasciell smärta och triggerpunkter där händer inte kommer åt. Dry needling är en snabb och säker behandling som skapar en "local twitch response" i muskulaturen och gör att den bli mer avslappnad efteråt.


  Dry needling 20 min, 250 kr

  Dry needling 30 min, 390 kr

  info
 • 2022-01-03 16:58

  Försäljning

  På mottagningen hittar du ett varierat sortiment av motståndsband, kinesiotejp, sporttejp och kylspray.
  Fråga i samband med ditt besök.

  info